тагрид Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 моля ви да ми помгнете да намеря тази стойка за китара, някой ако знае от къде мога да поръчам.. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 И ся ние трбе да ровиме из гуглето да търсим снимка на таз прословута стойка??? Така ли? Е няма да стане .. Попрочиташ темите из подраздел "Говорилня", намираш тази, в която се говори за поръчки от Thoman и разбираш всичко, което ти трябва! Ся ше си направя и малко самореклама, и ще ти предложа една "друга" ако те устройва ....Стойка! Цитирай
тагрид Отговорено Март 22, 2011 Автор Отговорено Март 22, 2011 И ся ние трбе да ровиме из гуглето да търсим снимка на таз прословута стойка??? Така ли? Е няма да стане .. Попрочиташ темите из подраздел "Говорилня", намираш тази, в която се говори за поръчки от Thoman и разбираш всичко, което ти трябва! Ся ше си направя и малко самореклама, и ще ти предложа една "друга" ако те устройва ....Стойка! Георги, извинявай, за пръв път послзвам форум и не съм много запозната... а иначе аз не съм китаристка, свиря на пиано, но стойката за китара ми трябва за подарък, а ми препоръчаха тази, искам да е нещо наистина хубаво... Цитирай
jororock Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Същия вид стойки ги има на марката Херкулес и се продават в Динакорд мисля. Ако не искате Херкулес поръчайте въпросната стойка пак от Динакорд -София ! Цитирай
Recommended Posts