epata Публикувано Март 21, 2011 Публикувано Март 21, 2011 Въпросът ми е дали има програма, която да ми пресъздаде KORG KAOSS PAD 3. По просто казано трябва ми виртуален KORG KAOSS PAD 3 за Windows XP SP3. Защото същият KORG KAOSS PAD 3 струва почти колкото компа ми, а искам да разуча (да свикна) със самият начин на работа с KORG KAOSS PAD 3 и да видя дали въобще ще ми допадне ... Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 най-близкото е това. http://www.livelab.dk/touchpad2midi.php Цитирай
epata Отговорено Март 21, 2011 Автор Отговорено Март 21, 2011 най-близкото е това. http://www.livelab.dk/touchpad2midi.php Мерси много, изтеглих го, но не знам как да го пусна.. може ли малко помощ Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 (Редактирано) зареждаш го във някой vst host (примерно vsthost), закачаш някакъв vst инструмент след него (примерно tal-elek7ro е хубав базов синт), натискаш caps lock, за да ти прихване тъчпада, и, като не тръгне (пък и ако вземе да тръгне от раз), от единия край започваш да се ограмотяваш относно vst, midi и т.н., че закъде Редактирано Март 21, 2011 от Fallenblood Цитирай
epata Отговорено Март 21, 2011 Автор Отговорено Март 21, 2011 Всичко направих както ми каза, но Touchpad2Midi.dll не се отваря, а само TAL-Elek7ro-II.dll се отваря и работи.. може ли някои малко по подробно да ми обясни Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 не знам... при мен се отваря, въпреки че нямам тъчпад. освен това, за да работи, тъчпадът ти трябва да е произведен от synaptics и да имаш техните драйвери. на лаптоп toshiba l650 съм го подкарвал без проблеми. 1 Цитирай
epata Отговорено Март 22, 2011 Автор Отговорено Март 22, 2011 Аз съм на настолен компютър, но не знам какво общо има това може би да използвам сензорната мишка от лаптопа.Може ли да ми препоръчаш някоя дискусия по този въпрос да прочета да видя дали бъркам, ако не какъв е проблем има какво трябва да инсталирам и какво не .... Цитирай
epata Отговорено Март 24, 2011 Автор Отговорено Март 24, 2011 Сигурно няма да получа отговор !!! Цитирай
epata Отговорено Март 27, 2011 Автор Отговорено Март 27, 2011 не знам... при мен се отваря, въпреки че нямам тъчпад. освен това, за да работи, тъчпадът ти трябва да е произведен от synaptics и да имаш техните драйвери. на лаптоп toshiba l650 съм го подкарвал без проблеми. До колкото разбрах от тебе това ще тръгне само на лаптоп, а не на настолен компютър или греша ??? Цитирай
epata Отговорено Март 27, 2011 Автор Отговорено Март 27, 2011 не знам... при мен се отваря, въпреки че нямам тъчпад. освен това, за да работи, тъчпадът ти трябва да е произведен от synaptics и да имаш техните драйвери. на лаптоп toshiba l650 съм го подкарвал без проблеми. До колкото разбрах от тебе това ще тръгне само на лаптоп, а не на настолен компютър или греша ??? Цитирай
Recommended Posts