Johnny Bravo Публикувано Март 14, 2011 Публикувано Март 14, 2011 Привет на всички, Имам едно въпросче към вас, защото не съм толкова много на Ти с електрическите китари. Вижте следните 2 модела китари: Rockburn LP2 Encore EBP-P29BOFT Rockburn-a е по-скъпа, но заслужава ли си допълнителните £50? Бих се нарекъл начинаещ, затова към коя ще ме насочите Благодаря на отзовалите се предварително Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 (Редактирано) Виж тук , щом ще ти е първа може да направиш компромис. Не е лоша, въпреки, че обиколи целия форум Макар, че като гледам тия двете си идват beginer set - демек с кубе, кабели, стойки и т.н. Редактирано Март 14, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Johnny Bravo Отговорено Март 14, 2011 Автор Отговорено Март 14, 2011 (Редактирано) Виж тук , щом ще ти е първа може да направиш компромис. Не е лоша, въпреки, че обиколи целия форум Макар, че като гледам тия двете си идват beginer set - демек с кубе, кабели, стойки и т.н. Ем, аз не съм в българия, ако говориш за предложението на съфорумника, пък и точно това ми хареса, че са в комплект и няма да трябва да копувам всичко по отделно/кабели, amp, стойки/ Да разбирам ли, че щом е обиколила целия форум, значи става? Някой да има мнение за Rockburn-а Редактирано Март 14, 2011 от Johnny Bravo Цитирай
RockHeaVeN Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 фен моят съвет е преди да купиш, да пробваш казвам го, защото на мен лес пол моделите са ми неудобни за свирене. отиваш в някои магазин и пробваш, за да избереш възможно най - удобната за теб "метла" хех в крайна сметка ще се учиш да свириш и ако не ти е удобна, не виждам как ще издържиш 2-3 часа поне свирня ... айде със здраве Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 Рокбърн е с тяло от липа.Encore е с тяло от агатис. За агатис хубави неща не се пишат,затова ,ако ще сравняваме точно тези 2 китари, Рокбърн печели. Цитирай
Johnny Bravo Отговорено Март 14, 2011 Автор Отговорено Март 14, 2011 @RockHeaVeN Двата модела ми изглеждат еднакви като тяло, а съм пробвал подобен модел/доста по-скъпа, £500/ и ми е удобна, но преди да хвърлям парите ще се добарам до нея пак за всеки случай да съм сигурен дали ще е този модел/outfit/ @Lord Shredulous Мерси за дървесината В крайна сметка май ще хвърля някой друг £ от горе Благодаря отново Цитирай
Recommended Posts