Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

това според кои ????

... защото предположението ми, че Фендер си е объркал сайта(fender.com) беше по- скоро провокация .... a на него не видях китара с 11ки .. всичките които видях (признавам си 4-5 бяха) са с 12

Отговорено

Влез в сайта, чието име не бива да се споменава, и виж сам кой е стандартът на фирмата :) Потвърждавам, че е 11-52 за акустични.

Отговорено (Редактирано)

Спецификациите в единия са взети от другия :) Тоест е същото. Повярвай ми имам достатъчен опит и с двата сайта :) Поздрави!

П.с. Имай предвид, че сайтът на Fender е основно с насоченост за щатите и много от китарите тук са различни. Направи сравнение например с модела CD60 в двата сайта.

Редактирано от VERSUS
Отговорено (Редактирано)

що ли се занимавам с простотии и да гледам неща които съм виждал

домързя ме да видя детайлно ред по ред, буква по буква спецификаците на CD60 ... и разлика ОГРОМНА в въпроса засягащ тази тема

ФЕНДЕР:

Strings: Fender® Dura-Tone® Coated 80/20 Bronze (.012-.052 Gauge)

фирмичка:

Strings D'Addario® EXP-26 Phosphor Bronze, Gauges .011 to .052

която явно не си е направила труда да спага и "препоръчаните" струни от производителя... били пък те и с същото име... а пък според теб(VERSUS) "стандартът на фирмата" е определен от сайт, който дори не е преведен на БЪЛГАРСКИ(езика на страната към която би следвало да е ориентирана)... а пък какво пише на АмериканскоОриентиранияСайт .. вълци ги яли там, какво разбират от китари и какви са им продажбите та да определят стандарт

аз съм верно дотук ... ти ако искаш продължавай да се излагаш ОЩЕ

Редактирано от badValue
Отговорено

Човече, не знам дотук ли си, докъде ли си, ама въобще не разбра какво ти казвам :) Виж, че CD60 в сайта на Fender няма нищо общо с CD60 в сайта на вносителя за България :) Не говоря за струни. Опитах се да ти обясня, явно не си разбрал, че в този сайт нещата са показани за американския пазар. Хайде сега сравни спецификациите на самата китара, както и цената и ще видиш, че CD60 в сайта на Fender е по-висок клас от CD60 в сайта на вносителя. Тази, в сайта на Fender e 300 долара, а тукашната се продава за 200лв. Също така към онази върви кейс, а към тази нищо. Може би тукашните нарочно ги продават по-евтино? И това не е заради грешка, просто става въпрос за 2 различни китари. Тази в сайта на Fender е за американския пазар. От тук може да идва и разликата в размера на струните. Сега разбра ли какво имах предвид? Затова сайтът на Fender невинаги е достоверен източник за китарите, които са в България. За китарите, които са в Щатите, със сигурност :)