maegril Публикувано Април 8, 2006 Публикувано Април 8, 2006 (Редактирано) Хора гледам в форума как много от вас постоянно имат участия в клубове в по-големите градове и въпроса ми е дали,ако не е тайна, можете да кажете в различните клубове в страната колко пари се предлагат на дадена група(например от 4 човека) да свири в даден клуб и как става уреждането на този въпрос в този клуб(само с разбиране по телефона или с носене на диск с авторски парчета).Питам вас понеже вие живеете в по-големи градове и постоянно имате участия на живо,а с моята банда сме от Пазарджик и няма къде да се изявим и да посвирим пред публика и си търсим места за свирене? Редактирано Април 8, 2006 от maegril Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 здравей това, което свирите с групата ти (група Адус, ако не се лъжа) се свири по клубовете със заплащането "на вход" (по-скоро част от входната такса). разходете се по клубовете и разхвърлайте демо дискове и най-вероятно ще ви дадат дата за другия месец.успех ! петър Цитирай
Niilo Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Много, ама много зависи точно какво свирите. И не се надявайте да вземете кой-знае колко пари, даже е твърде вероятно да си тръгнете без нищо тук-там Цитирай
NeonGod Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 абе то че несе вадят кинти кои знае какви несе вадят зависи как се разберете сьс клуба вав които ще свирите.а иначе за що годе едно яко напиване се вадят. Цитирай
maegril Отговорено Април 9, 2006 Автор Отговорено Април 9, 2006 Благодаря че ми казахте!!! А за клубовете каква трябва да е минималната озвучителна апаратура която трябва да има една група,или няма нужда от такава?Също така клубовете имат ли си собствени барабани или изпълнителите трябва да си ги носят ? Цитирай
NeonGod Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 е сега някои имат някаква апаратура но е хубаво и групата която свири да донесе нещо несе надяваите само на това на клуба.а за барабани е бих казьл че това вече е малко нагличко.трябва барабаниста да си носи.иначе ако намерите някои да ви узвочава ще е още по добре. Цитирай
maegril Отговорено Април 9, 2006 Автор Отговорено Април 9, 2006 хора отчаяхте ме от живота Май в скоро време нема да се свири на живо Цитирай
NeonGod Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 еееееееееееее ти пак недеи така.то да не земеш да се депресираш. Цитирай
Niilo Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Всичко е според зависи... пак питам, какво свирите, за да се знае евентуално в кои клубове можете да излезете на сцена. А за барабаните - винаги се намират от някой назаем за един концерт И под наем се дават тук-там... Цитирай
maegril Отговорено Април 9, 2006 Автор Отговорено Април 9, 2006 (Редактирано) ми хард рок/хеви метъл Поне ние така си определяме стила.Ако искасх можеш да дръпнеш наши парчета от www.adus.dir.bg ili ot adusband.data.bg Редактирано Април 9, 2006 от maegril Цитирай
Svet Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Браво е момчета :exclaim: Много добре се справяте.Харесаха ми работите ви...похвално Според мен без проблем можете да се вместите в графика на повечкото клубчета из София Цитирай
NeonGod Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Fuck,Fuck,Fuck бахти не ми го отваря маинааааа.и не мога даго чуя :wall: Цитирай
maegril Отговорено Април 10, 2006 Автор Отговорено Април 10, 2006 (Редактирано) Пробвай ТУК! Neongod а от тия клубове могат ли да се изкарат некви пари,да речем поне да си избием разходите,или всичко ще трябва да е на наши разноски? Редактирано Април 10, 2006 от maegril Цитирай
NeonGod Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 тва парче е страшно свежо Deaf town.ами братко да ти кажа трябва да се сваржеш сьс човека които дьржи клуба.ние като свирихме вьв петното се разбрахме за нас да е хода/парите от него/и се изкараха много доволни кинти.имахме да плащаме репетиции платихме ги и си платихме ъзвочението и останахме доста доволни.изкарахме някои лев.но да знаеш не винаги ще е фраш сьс хора.трбва като се сьберат да знаеш как даги задьржиш.тва е наи важно и няма да имаш грижи.може да свириш на сякьде из плд :guitar: Цитирай
maegril Отговорено Април 10, 2006 Автор Отговорено Април 10, 2006 Много ти благодаря Neongod! Цитирай
Recommended Posts