One_Voice Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 има един PEAVEY ENVOY 110 40W приятел каза 4е бил добьр а цената е около 540 лв. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 еми.....аз съм го чувал това кубе, на мене си ми харесва. ако не изскочи нещо по-добро ще зема него. ам...elvis - защо мислиш че дистера е гаден??????? може ли да ми обясниш? аз знам процесори които не могат да докарат такъв звук!!! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
ELVIS Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Ми на мен тоя дист изобщо не ми харесва. Звучи ми се едно ампа е счупен. Но пак казвам тва си е мое мнение. Маршал е машината!!!! Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 ама май че няма cd-вход за репетициики в кьшти :think: Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 (Редактирано) много интересно........счупен ти какво разбираш под хубав дистр? пробвах един маршал valvestate обаче драива нещо хич не го биваше. а пък тоя cd вход за къв гъз ми е Редактирано Януари 3, 2005 от stratocaster Цитирай
Recommended Posts