kosata_87 Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Здравейте колеги. Искам да попитам какво е мнението на по компетентните за тази машинка http://www.thomann.de/gb/marshall_ma100h.htm Аз свиря хард рок на непрофесионално ниво и смятам че с няколко ефектчета в луупа ше звукне добре ! При това за тази цена лампов Marshall !!!??? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 (Редактирано) Цената е ок като за non-master volume глава.В YouTube има ревюта. Редактирано Март 12, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
zeratuL_x Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 За парите си е добро решение,но няма ли да дойде много 100 вата лампа за непрофесионално свирене(предполагам за домашно ползване)? Успех! Цитирай
kosata_87 Отговорено Март 13, 2011 Автор Отговорено Март 13, 2011 За домашни условия не точно, но за репетиции и някои клубни участия !! Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Март 13, 2011 Отговорено Март 13, 2011 За клубче и 50 ще ти стигнат.Мисля че има и MA50H. Цитирай
Icarus Отговорено Март 13, 2011 Отговорено Март 13, 2011 МА серията на Маршал е бюджетна лампова серия, откъдето идва и по-ниската й цена. Което не е предимно лошо за целите, които описваш. Аз също съм съгласен с горното мнение, че 50 вата са напълно достатъчни, така че можеш да обмислиш и този вариант Мисля, че в магазина на Икономов ги има тия серии, така че ако си около София можеш да се метнеш да чуеш за какво става дума от първа ръка, един вид. Цитирай
Recommended Posts