boogerman Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 А и един малък офтопик:Desperado, напълно съм ти Убиден! Как можа да махнеш дъщеричката от аватара си? Един още по-малък Да бе, ние фенклуба направихме, а ти... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 Поздравявам всички с Deep Purple - "A Touch Away" от Purpendicular. Някой слушал ли е Там свири един "луд" :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 Поздравявам всички с Deep Purple - "A Touch Away" от Purpendicular. Някой слушал ли е Там свири един "луд" :guitar: :inlove: :inlove: :inlove: Morse рулира :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 нека през 2005 всеки да постигне това което иска (ще трябва да се бори за него), всички сме живи и здрави и една вметка - не забравяйте,че музиката е изкуство, а не спортна дисциплина! нека се опитваме да сме най-добрите, но за да постигнем тази цел не препъваме другите, не се овличаме и подаваме на злоба, завист и всякакви лоши чъвства, които ни сполитат като видим по-добре свирещ музикант от нас. всички го правим от любов към музиката, и две ноти да свириш ти си страхотен, защото умееш да си доставяш удоволствие, а и обогатяваш музикалния свят. ето това е което исках да кажа. пожелавам на всички успешна 2005 година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 4естита да ви е новата година и от мен..здраве и любов ви пожелавам.Друго не ви трябва 4ак толкова много.Любов към хората,музкиата,свиренето и ме4тите..и здраве да изпулнявате последните.. :guitar: ПС.Армагидиън, евала тебе 4ове4е.. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts