emo_tion1 Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 ДОбре ! Готови сме с текста Kirilsat СПециално за певците съм подготвил песен. Това което може да се вземе от нея е маниера на пеене. Специално става въпрос за отсечеността на фразите. Не съм много добър певец , но се пробвах вкъщи да я изпея на някои места по този начин и наистина пасва много по-добре отколкото ако се пее с дълги и протяжни фрази.Трябва да отбележа че мелодията която е измислил Кирил е само ориентировъчна.Примерно в началото вместо Така както е в оригинала може да се изпълни по Този начин и тогава ще стане така: Моля те спри ! Не не-ме лъжи Моля те спри не обещавай. Времето спи Ка -къ-де си ти . СЪответно припева ще стане по същия начин Не ми е нужно всичкото богатство мила. Не ми е нужна вси-чка-та любов и т.н. Надявам се, че сте ме разбрали какво искам да кажа Айде успех! Очакваме включвания ... А и да не забравя ( ето ви едно Бекче ) Цитирай
emo_tion1 Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 (Редактирано) Мерси Честно казано не очаквах, че ще стигнем чак дотук..., че ще се намери ритмичен барабанист китарист,който ще усети точно как да си изсвири китарите без да се улее в солата и техниката си и текстописец без дори да е такъв , който ще напише що годе нормален текст + мелодията на цялото парче Редактирано Юни 1, 2011 от emo_tion1 Цитирай
Stinger Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Заспахме.... Във виртуалната банда може и трябва да се включат и други Бъзиканти.Не е страшно.Повече идеи - повече FUN. Цитирай
Recommended Posts