nines Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Здравейте, някой да може ли да ми каже дали е купувал нещо то сайта Amazon.com Въпроса ми е как става купуването,за колко време пристигат и ристигат ли? другия въпрос е че не знам колко дълго да си го взема,защото нали и звука е различен според дължината на диджеридуто.(различни видове тоналности) И изобщо върху какво трябва да обърна внимание при закупуването на диджа Мисля да е от секция дърво или секция евкалипт а не от PVC.Звука предполагам ще е различен. Благодаря Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 (Редактирано) амазон е надежден сайт, но е извън съюза. съответно се плащат мита, разкарваш се по митници... ако не знаеш кво е тва разказване по митници - за едно нещо, дето ми пратиха безплатно от америка, трябваше да платя 50 лева... потърси и историята на еленко еленков - "евала бе митница"... ако си решен да пазаруваш от чужбина, гледай amazon.co.uk или най-добре ebay.co.uk. изобщо всичко, що е в евросъюза, е без мито. за дидж ти препоръчвам да поразпиташ за български майстор - по-евтино ще ти излезе. Редактирано Март 7, 2011 от Fallenblood Цитирай
nines Отговорено Март 8, 2011 Автор Отговорено Март 8, 2011 Благодаря,да видим дали ще намерим някой или ще ползваме сайтовете. Цитирай
81.slash Отговорено Март 24, 2011 Отговорено Март 24, 2011 В един от всичките индийски магазини,тук в нашия скромен Пазарджик,видях диджириду за 33 лева.Mouthpiece на диджиридуто беше дори с восък или wax или както му казват третирано,а и беше добре нарисуваноМисълта ми беше да провериш някъде по тези магазини,може пък нещо да изскочи.Иначе има хора ,които се занимават с изработка но мисля че по-скъпо ще излезе.На мен лично ми искаха между 250-300 лева в зависимост от тоналността. Цитирай
Recommended Posts