Belial Публикувано Април 7, 2006 Публикувано Април 7, 2006 Значи един мои познат иска да си купува нов кошник и ме пита каква саунд карта да си купи . Трябва му за мидита и реших да ви питам вас че сте много по напред в материала от мен.Та в момента за кави пари е наи изгодно да се купи нещо хубаво. Цитирай
f1_sound Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Дай нещо по конкретно в смисъл ще свири ли в риал тейм с миди клавиетура Иначе колегите се справят доста добре с креативите, с помоща на КХ драйварите свалят латенцията доста успешно Цитирай
Belial Отговорено Април 7, 2006 Автор Отговорено Април 7, 2006 Еми не до колкото знам но да речем че по натам ще си купи Цитирай
f1_sound Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 А горе долу с къв бюджет разполага Цитирай
Belial Отговорено Април 7, 2006 Автор Отговорено Април 7, 2006 Еми не знам чесно да ти кажа но мисля че с доволно парички Цитирай
f1_sound Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Понеже вариантите са много щом разполага с доволен бюджет да търси аудио интерфейс който се вързва към компютъра чрез фаерлуер тва е истината за мен де, аз си поръчах от чужбина ето това TASCAM FW-1804 http://www.musik-service.de/Recording-Soun...95746319de.aspx уникална машина Иначе варианти много както ти казах RME, EMU, EDIROL, ESI, EHO и много др Цитирай
Belial Отговорено Април 7, 2006 Автор Отговорено Април 7, 2006 Мерси ще му дам страничката само да се върне от чужбина че в момента е там но макс до седмиза ще се прибере Цитирай
f1_sound Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Направо от там да копува, но да обмисли варианта и за другите марки които написах щото незнам дали си струва да направи такава инвестиция ако се занимава само за развлечение, ама ако парите не го бъркат да вземе по качествен продукт Цитирай
Recommended Posts