faraferi Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 като включих 2те колони от едната се чува някво жужене при свирене какво може да означава това ? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Явно на колоната не и допада стила или качеството на свирене и се възмущава Ако е само в едната от двете паралелно свързани колони, явно е повредена. Няма да се размине без диагностика и предполагаем ремонт . Пробвай само с по една колона - за да определиш със сигурност, в коя е проблема (и дали е в нея изобщо, а не в усилвателя, примерно). След това я водиш на доктор... Цитирай
faraferi Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 само в едната е и ми изглежда май от пищялката издава този сигнал, даже нз дали точно това над говорителя е пищялка ? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 ...След това я водиш на доктор... Цитирай
faraferi Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 Мда, а може ли да ми препоръчаш някъде където да е занеса, защото не ги знам мн мн местата дето извършват подобни неща ? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/92342-ecdhaaioea-e-dhaaiiio-ia-aoaeei-oaaoieea/page__p__610656__fromsearch__1#entry610656 Цитирай
Recommended Posts