Tolko Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Здравейте, някой може ли да ми помогне, да ми каже как мога да раздвижа цуговете на едно Амати-флигорна, клеясали са и няма мърдане, а ме е страх да ги напъна, за да не ги счупя. Става въпрос за тези двата, на първа и трета машинка, втората се вади спокойно Дайте идеи Цитирай
Tolko Отговорено Март 2, 2011 Автор Отговорено Март 2, 2011 Нямам идея какъж е точният модел, това на снимката е просто да покажа за кои цугове става въпрос Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 (Редактирано) WD40 е нисковизкозитетно проникващо масло, продава се по железариите и служи точно за радвижване на клеясали и ръждясали елемнти! Редактирано Март 2, 2011 от Георги Тотев 1 Цитирай
Tolko Отговорено Март 2, 2011 Автор Отговорено Март 2, 2011 ok, a дали няма опасност да повредя самия инструмент ако по обилно бъде накиснат с WD 40 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 3, 2011 Отговорено Март 3, 2011 WD40 се впръсква, не се кисне с него и не ти трябва кой знае колко количество. Цитирай
Recommended Posts