Sebastian Публикувано Април 6, 2006 Публикувано Април 6, 2006 (Редактирано) Попадна ми една такава на Върджил Донати- нямам думи . Ползвали ли сте такива касети като сте се учили и смятате ли, че помагат? Да знам дали да се фащам да я разучавам. То от повече учене никога не вреди, но все пак Редактирано Април 6, 2006 от Sebastian Цитирай
Katsko Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 ползвали сме,помагат,но НЕ копирай а анализирай и учи Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Ъъъъ за некви учебни филмчета ли иде реч? Aз си изкопах некво DVD Tommy Igoe's Getting Started On Drums и ми беше доста полезно... Цитирай
NeonGod Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 пич този тип Върджил Донати хьм дати кажа може само да се гледа.имам му двете серии на уроци.дати кажа според мен това неговото не може да се каже ъроци.тои направо ти срива самочувстието до като го гледаш.като за начало по добре хвани нещо по лесно.аз лично само си го пускам зада погледам как го прави рзноглед кардана. Цитирай
stevie Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 Аз съм съвсем начинаещ и се опитах да започна с учене на рудименти от John Wooton, но не знам... аз ли съм мн зле, той ли е страшно бърз, ама явно няма да стане. Ако някой може да ми препоръча нещо по-лесно като начало (макар, че се съмнявам да има такова де), ще му благодаря вечно... Ако може и линк, направо ще ми се издигне в очите :inlove: Цитирай
bonzo Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 Препоръчвам ти за начало да извадиш Paranoid на Black Sabbath и да се мъчиш да го свириш.Да и другото ,което мога да ти препоръчам е 4/4 до откатМай френд слушай музика и попивай за начало като направиш някаква първоначална техника тогава мини на учебни филмчета за маняци и на сложни дръм партии. Цитирай
NeonGod Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 stevie bonzo е много прав послшаиго Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Единственото,което аз мога да ти препоръчам е : Ходи на уроци !!!!!!!!!! Цитирай
NeonGod Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Drums_master абе като гледам ти маи си наи-така навътре съц нещата да те питам от каде мога да си набавя едни уроци на Dave McClain.чух че бил имал пуснати някакви уроци.защото вав плд ми казаха че е вярно не могат да ми помогнат.смисал че трябвало да си ги порачам от някаде си.е бати ако можеш или знаеш нещо кажи щети сам много благодарен Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Аз не съм в тази музика,както и обкръжението ми,но ще потърся.На мен също ще ми бъде интересно да видя.... Цитирай
stevie Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Препоръчвам ти за начало да извадиш Paranoid на Black Sabbath и да се мъчиш да го свириш.Да и другото ,което мога да ти препоръчам е 4/4 до откатМай френд слушай музика и попивай за начало като направиш някаква първоначална техника тогава мини на учебни филмчета за маняци и на сложни дръм партии. Мерсии... за съветите... опитвам се, да видим какво ще излезе Цитирай
Recommended Posts