mexico Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 Това е една моя доста стара песен, която наскоро се реших да запиша. Сам свиря китарите, което се надявам не звучи като оправдание Перкусиите са програмирани. Цитирай
Rust Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Супер Вероятно ако усилиш малко перкусиите ще се почувства повече пространство . Могат да поемат и малко ревърб . Не че съм специалист или нещо , но това би ми харесало от слушателска гледна точки 1 Цитирай
Polyphone Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Много е хубава песента! Лекичка, лирична... А двугласът ми напомня незнайно защо за Валди Тотев. Цитирай
mexico Отговорено Март 23, 2011 Автор Отговорено Март 23, 2011 (Редактирано) Благодаря. Наистина има какво да се желае от микса, но нямах време и желание да се занимавам. Ето още една моя песен, върху която поработих повечко. Без аз и ти 4shared.com/audio/DMpTMNPX/Bez_az_i_ti.html Пускам я към тази тема да не задръствам раздела. Има я и във раздела "видео". Поздрави! Редактирано Март 23, 2011 от mexico Цитирай
mexico Отговорено Март 23, 2011 Автор Отговорено Март 23, 2011 Текстовете и тях ги пише същия, който се мъчи над китарата, баса и особено пеенето Цитирай
мегатон Отговорено Март 25, 2011 Отговорено Март 25, 2011 Текстовете и тях ги пише същия, който се мъчи над китарата, баса и особено пеенето Поздравления Цитирай
Recommended Posts