TheNextDimension Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 Какво се получава, когато един 16 годишен и един почти 35 годишен седнат и разчешат пръсти: Nödtveidt Наздраве! Оо и честита баба Марта! 2 Цитирай
bulby Отговорено Март 1, 2011 Отговорено Март 1, 2011 Як трибут сте спретнали, Ники! Само ми лиспват вокалите. Може би трябва да пробвате да вкарате малко по-суров звук и съвсем ще се доближите до атмосферата на Dissection '95 Цитирай
TheNextDimension Отговорено Март 3, 2011 Автор Отговорено Март 3, 2011 Благодаря ти за коментара друже! Снощи като лафихме на фейса, второто не беше довършено, но като се прибрах у нас и му видях сметката за два часа И такааа "група" Nödtveidt представя парче номер две : Nödtveidt II Наздраве Цитирай
Rust Отговорено Март 3, 2011 Отговорено Март 3, 2011 Уау пичове , много як звук ! С какво записвате ? Цитирай
TheNextDimension Отговорено Март 3, 2011 Автор Отговорено Март 3, 2011 Аммм... със сигурност не е як, като съм слушал други съфорумци какви ги вършат, но за демото общо взето върши работа Записвам с reaper + addictive drums + amplitube 3. Друго комай няма То и бас няма записан все още, та му липсва още плътност. Благодаря за слушането Цитирай
dedomito Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 Много готино като звучене .Много добър саунд на amplitube 3 . Цитирай
мегатон Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 ОК! Какво ''VST'' сте ползвали за друмса? Цитирай
TheNextDimension Отговорено Март 5, 2011 Автор Отговорено Март 5, 2011 @Megaton Малко по-горе съм ги написал Addictive Drums 1.0 (така и не съм правил ъпгрейд-а към следващата версия). Цитирай
Rust Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 Абе супер е , камо ли за amplitube Нормално е на вас си да не ви звучи толкова добре , при положение че докато сте го правили сте го слушали поне 18 хиляди пъти Цитирай
TheNextDimension Отговорено Март 13, 2011 Автор Отговорено Март 13, 2011 Още едно, което започнах миналата нощ и попривърших преди минути. Започва малко странно, защото началото на файла е с края на песен номер две, идеята (за сега) е да бъдат свързани по подобен начин Приятно слушане. Nodtveidt III Цитирай
TheNextDimension Отговорено Март 15, 2011 Автор Отговорено Март 15, 2011 Благодаря за слушането и добрите отзиви!! Ето и едно започнато днес следобед и завършено преди около час и половина Nodtveidt IV Цитирай
Abbath Отговорено Март 15, 2011 Отговорено Март 15, 2011 С кой 16-годишен ми изневеряваш?Нали знаеш...че...трябва един...истински фен на Dissection...за тая ралта.... Цитирай
TheNextDimension Отговорено Май 5, 2011 Автор Отговорено Май 5, 2011 ^ И с Ваньо (който днес завалията е рожденик) ти изневерявам. А ето малко вокали: Winterfall Цитирай
Recommended Posts