VictimofDoom Публикувано Февруари 25, 2011 Share Публикувано Февруари 25, 2011 Търся си аз ноти за песни на металика за пиано ама всичко което намирам е "купи". Та реших да ви помоля вас мили мои съфорумци да ми помогнете в невъзможното търсене. Всъщност в момента ми трябва 1 песен и тя е One. Много благодаря . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Февруари 25, 2011 Share Отговорено Февруари 25, 2011 (Редактирано) Все някога трябва да започнеш да събираш библиотека. Досега предполагам достатъчно си получил на аванта. Ако смяташ, че трудът на тези, които са ти го представили в достъпен за пиано вариант не заслужават твоите $5.25 значи може би трябва да седнеш и да си направиш партутурката сам. Приятно свирене! Редактирано Февруари 25, 2011 от Viara Ivanova Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Февруари 25, 2011 Share Отговорено Февруари 25, 2011 Или да пробваш колежката, която предлага такава услуга дали може да ти ги направи за левче. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts