Jump to content
Българският форум за музиканти

Приятно ми е да се представя!


Recommended Posts

Добър вечер на всички!

Нов съм във форума, но се надявам да съм редовен : )

Казвам се Борис и страшно обичам да слушам музика в която свирят акустични китари, и до толкова съм се вманиачил, че съм решил до края на другата седмица да си взема китара (нещо евтинко като за начало) и да започна уроци, решил съм вече къде, само китара ми трябва. Имам си вкъщи една, но тя е на майка ми, а и е малко старичка, но съм решил да си купя сам новичка и да си почна уроците както трябва!

 

Не знам дали е тук мястото да попитам какво да търся като за мега начинаещ, майка ми е свирила на времето, но вече не е както едно време а и не разбира от инструменти (не се е занимавала сериозно)

 

От какво дърво да търся като материал, или то по-скоро евтинките са шперплатови ?!?

Като за начало търся нещо наистина евтинко (до 200лв) защото всеки продавач ще гледа да си пробута стоката и няма да ме опътят правилно...

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ти кажа първата акустична китара не е от толкова значение и няма смисал да даваш над 100 лв за тава, защото преди да започнеш да свириш не можеш да бъдеш на 100% сигурен че найстина искаш да се занимаваш с това. Ето например моята първа акустична китара ми я подариха съседите защото иначе щяха да я изхвълят а аз точно по него време се бях зарибил да свиря и те ми я подариха..китара е на 26 години и се наложи да и сменя ключовете и струните разбирасе (не че тя си имаше струни де.. :D ) и така почнах да свиря на нея тръгнах на уроци то зе че адкси ми хареса и след 2-3 месеца направо с взех ел. соло китара..между другото аз си бях надъхан от самото начало да свиря на соло обаче ми казаха че е по добре да се започне първо от акустична... И така де щом си решен да свириш си земи като за начало нещо по ефтинко а ако вече наистина ти хареса и решиш да се занимаваш сериозно с това тогава вече мисли за нещо по добро.. било то хубава акустична или електрическа.. :)

Надявах се че бях полезен!

ако искаш хвърли едно око на чанела ми в ютуб :D

http://www.youtube.com/user/WOMD94?feature=mhum

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От това което казваш да разбирам, че като влезна в първия магазин за китари, да хващам най-евтината и да заминавам на уроци, пък ако става нещо от мен да става :D

Може ли да попадна на някой пълен боклук дето да не става за нищо и да се разпадне ако е за 100 лева ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей

Нещо не си прочел правилно

В поста му пише следното: "Да ти кажа, аз нищичко не разбирам от това, което питаш. Чудя се на кого да изсипя глупостите си и ето те теб. А, да - можеш да видиш и канала ми в youtube."

Постът все пак може да ти е полезен по два начина - ако се съмняваш в познанията си по правопис и пунктуация, можеш да си направиш тест; да не повтаряш грешките на автора - например, няма нужда да свириш на акустична китара за да започнеш да свириш на електрическа;

Можеш да разгледаш раздел Китара(както и раздел Продавам :)) и да намериш отговор на въпроса си там.

 

лека вечер

 

\/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.