metalhammer Публикувано Декември 30, 2004 Публикувано Декември 30, 2004 Плиис помогнете да го кракна тва Guitar Pro 4 че почна адски да ме дразни с исканията си за регистрация. Предварително благодаря! Цитирай
krasi Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 USERID: AROB227697 KEY_ID: 48714-23748-28602 Цитирай
Elmo Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Аз също имам някакви юзър и парола, но така и не разбрах къде да ги въведа. Та... Цитирай
pop_corn Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Между другото, аз навсякъде виждам искания за поръчка, а чак след поръчката има възможност за регистриране. В такъв случай как става? Цитирай
jFog Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Между другото, аз навсякъде виждам искания за поръчка, а чак след поръчката има възможност за регистриране. В такъв случай как става? Е как къде? ..поне моята версия (даже я инсталирах преди малк оаз да се убедя напълно) след като инсталацията свърши и си пуснеш програмата веднага излиза прозорец в който трябва да въведеш Юзър АйДи-то и Пасс-а и това е.След това ти дава възможност за Онлайн регистрация,но с натискането на кенсъл всичко приклюва там.Това е моята версия и кодовите са същите като горе споменатите.Ако твоята е различна и нещо по различно ми прати ЛС и щи я метна на поща 3,17 мгб е.Т'ва е успех Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 Между другото, аз навсякъде виждам искания за поръчка, а чак след поръчката има възможност за регистриране. В такъв случай как става? Е как къде? ..поне моята версия (даже я инсталирах преди малк оаз да се убедя напълно) след като инсталацията свърши и си пуснеш програмата веднага излиза прозорец в който трябва да въведеш Юзър АйДи-то и Пасс-а и това е.След това ти дава възможност за Онлайн регистрация,но с натискането на кенсъл всичко приклюва там.Това е моята версия и кодовите са същите като горе споменатите.Ако твоята е различна и нещо по различно ми прати ЛС и щи я метна на поща 3,17 мгб е.Т'ва е успех Точно така. Цитирай
Elmo Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 Да, проблемът наистина е в версията. Моята е ДЕМО и единственото, което мога да правя е да поискам пълна версия, на която след това да въведа юзър и парола. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 Плс за нелегални работи другаде Модераторите да трият директ :read: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 А верно... тва го бях забравил. Пич ако искаш пиши лс ще ти помогна. Цитирай
Recommended Posts