jeepa Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Давам уроци по барабани в София, бул. Черни Връх 47 (Завод Витоша) до колелото на 9ТМ Разработване на постановки и техники с ръце и крака. Нотна грамотност. Усвояване на различни стилове. Индивидуален подход към всеки. За начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в удобно за вас време. Цени на уроците може да видите на уеб: www.myspace.com/murdersoundstudio или да се обадите на тел: 0898 54 55 39 - Иво Цитирай
paradigm shift Отговорено Февруари 27, 2011 Отговорено Февруари 27, 2011 Аз само един въпрос имам - чувал съм , че има и други ударни , които се изучават.....нещо от сорта на КСИЛОФОН май се казваше - изучава ли се при вас? 1 Цитирай
jeepa Отговорено Февруари 28, 2011 Автор Отговорено Февруари 28, 2011 В интерес на истината ксилофона ми е в Плевен и трябва да ида да го взема. ДА изучава се... Щом се търси. Както и свирене с 4 палки, ако трябва, също така и тимпани (за съжаление не разполагам с вибрафон и маримба). Но да бъда честен: Ако на някой някога му потрябва да учи ксилофон, то това ще е начинаещ, вероятно на 4,5 или 6 годишна възраст, който трябва да бъде подготвен за влизане в музикално училище. Сега искаш ли да учиш КСИЛОФОН или не? Всичко свързано с музиката можеш да учиш стига да имаш желание ( солфеж, елементарна теория, хармония, полифония и малко пиано ) за съжаление само това знам. Оставил съм координати ако имаш смелост звънни, аз съм насреща. Цитирай
Recommended Posts