Jump to content
Българският форум за музиканти

Българското безплатно списание за софтуер


Um4ooo

Recommended Posts

Скъпи приятели,

Втори брой е вече официално готов за сваляне. Надяваме се тридесет и три страници от качествени статии да Ви харесат, но първо за да го изтеглите трябва да се регистрирате - Стани член на списанието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И така, след като втори брой на списание theFreeZone излезе, екипът започва работа по трети брой, който по план ще бъде направен до началото на Май 2006 година. Ако искате да изтеглите списанието, първо - стани член на списанието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Скъпи приятели,

Радвам се да Ви съобщя, че новият брой на списанието, вече е налице. В него можете да намерите полезна информация късаеща изцяло софтуера на вашия компютър.

В "Българското безплатно онлайн списание за софтуер" ще намерите много трикове и съвети за подръжка на вашата ОС в лесни стъпки, ревюта на антивирусни програми, антивирусни и Firewalls класации, уроци за начинаещи в програмирането на c++ и много други интересни неща, които ще заинтригуват хората интересуващи се от софтуер и програмиране, които искат да повишат компютърната си култура! Но за да го изтеглите, трябва да станете регистриран потребител в сайта на списанието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Скъпи приятели. Радвам се да Ви съобщя, че скоро наближава датата на излизането на новият брой на "Българското безплатно онлайн списание за софтуер", напомням Ви, че ако желаете да го изтеглите, след като той излезе, а и също по-старите броеве - това може да стане от този линк! Благодаря за оказаното внимание!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Скъпи потребители, приятели и гости на сайта,

може би сте забелязали, че на последък сайта не се бе обновявал често, а ставаше на определен период от време. От днес екипа на сайта обявява, че поддъжката на портала ще бъде активна и всекидневна (това включва обновлението на новите, категориите, форума, статиите и др.), днес също бе осъществен ъпдейт на сайта и така ние ще сложим началото на наистина яката поддъжка за сайта с цел да удовлетворим интересите Ви и максимално да задоволим желанията на нашите потребители. Аkо желаете можете да се регистрирате като ще получите привилигеии, като потребители от ТУК. Приятно прекарване в сайта!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.