FFFDF Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Новият изглед на форума е чук... Единственото малко нещо, което не ми допада е, че бутонът "Българският форум за музиканти" е точно под бутона "Българският музикален портал" и постоянно цъкам на бутона, който води към сайта, а не към началото на форума Тъпо е, но трябваше да го изкажа Еми толкова от мен и поздрави на всички Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 10, 2011 Отговорено Февруари 10, 2011 ^ Браузърите пазят някакво хистори, освен ако не си чекнал при излизане да се трие ... въвеждаш само две букви за линк "fo" и ти се изписва/т линка/овете към форум/ите, които посещаваш ... поне аз така правя! Поздрави! Герги Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 10, 2011 Отговорено Февруари 10, 2011 Влади, цъкай на IPBoard, засега. Ще има още промени. Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 10, 2011 Отговорено Февруари 10, 2011 Да добавя само, че навигацията също не е от най готините в сегашния си вид ( Българският форум за музиканти > Свободно време > Предложения ) Като цяло т'ва е с доста малък шрифт и зачукано на майната си, вероятно ако се уголеми и премести на по-адекватно място(например под рекламите) би било по-готино. Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Като сменим дифолтния скин, ще видим какво може да се направи с къстъмизацията. Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Мисля, че и по 2-та въпроса вече има напредък - за стартовата страница на форума се цъка на логото, горе в ляво. А за навигацията - изнесена е на footer-a долу. 1 Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 е па одеве беше долу сега пак е горе таман щях да питак дали заради факаното сафари е така ама явно още е в разработка пиниза А логото горе у лево ми бега, ама аз и тия модерни-леви хави нещо ги недолюбвам. Мрази ме тоя интерфейс нещо Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Леви-десни, това е! Можете да изберете смяна на цветовата схема за новия скин - долу в ляво, падащото меню. Вариантите са синя, червена или зелена. П.П. При потребители, на които все още не им се е сменил скина автоматично, нека си го сменят ръчно от падащото меню долу, в ляво. 1 Цитирай
Recommended Posts