Lord Shredulous Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Пародия на Уайтснейк? Да,но на мен ми допада повече настроено в Eb.Интро солото- лесно,ама не мога да изкарам тъпата хармония.Пробвах на loop station-a да запиша 2 китари ама нещо не става само на слух...пък и както гледам самият китарист използва harmonizer. Имам един на Boss ME-50.Но сега въпроса е ...някаква идея за настройка?Има 3 врътки: Rate/Key,Depth/Harmony и E.Level/Resonance. Най близо съм се доближавал до хармонията на това соло с Key : C ,Harmony: Third по-ниско... aма пак фалшивее Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Февруари 10, 2011 Автор Отговорено Февруари 10, 2011 e|---------------------------------------------------------------| B|-15-13-12-13-15--------------------------------------12-13-15--| G|----------------14---16-14-11-12-14------------12-14-----------| D|------------------------------------12---12-14-----------------| A|---------------------------------------------------------------| E|---------------------------------------------------------------| Slide to 19 e|----------------12-14-15--17-----------15-17///19--------| B|------12-13-15---------------15--15-17-------------------| G|-14------------------------------------------------------| D|---------------------------------------------------------| A|---------------------------------------------------------| E|---------------------------------------------------------| Свиря го по този начин, да уточня само Цитирай
Recommended Posts