borilcheto Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 (Редактирано) Моля ви помогнете ми да подкарам тази програма на компютъра си. Обяснете ми какво трябва да се направи от самото начало с прости думи. Аз имам кабел китара-компютър и съм инсталирал гитар про 3. Сега накъде? ПС: Прочетох предишните теми,но не ги разбрах. Редактирано Февруари 7, 2011 от borilcheto Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 (Редактирано) Инсталирай си WoW, ама гледай да е лицензиран, за да може да ползваш сървъра на Blizzard. Като ти писне седни пак и попрочети темите в подраздел "Софтуер" ... там може и да си намериш отговора, ако не го намираш, значи или малко си чел или наистина си далече още ... Другото е взимаш си едно кубенце за 50-60 лв. настаро и си решаваш проблема генерално! Поздрави! Герги П.П. : Прочети ме! Редактирано Февруари 7, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Dball Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 ^LOL,пак ще трябва да плаща по 40 лв на 2 месеца за акаунт.. Цитирай
Dball Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 ^LOL,пак ще трябва да плаща по 40 лв на 2 месеца за акаунт.. Цитирай
Recommended Posts