X_eNeMy Публикувано Февруари 4, 2011 Share Публикувано Февруари 4, 2011 Здравейте, Гледам тука няма много теми за Hydrogen, но се надявам все пак някой да го ползва за да ми помогне Имам 2 проблема. 1) Искам когато луупвам pattern и го спра (space key) и го пусна пак (пак space key) да започва отначало а не от там от където е спрян. Настройва ли се това от някъде или "това не е бъг а функционалност" ? 2) Имам известен lag между изсвирването на бийта и минаването на стрелкичката през него. Т.е. първо минава стрелката и сигурност след 0.2 секунди се изсвирва бийта, когато стрелкичката е вече почти на следващия бийт. Това е доста досадно и пречи на доста важни неща. Въпроса ми е дали може да се коригира от настройките някъде (да, видях, че има такива, но като че ли не оказват никакво влияние) или е просто от слабата ми саунд карта (Intel Corporation N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller), която си е от дъното, но все пак други неща се правят с лекота на нея. Супер слаба е, но аз не искам да правя кой знае каква обработка на нея. А пък и става въпрос 10тина канала от които дори само на 1 да има бийтове - пак лаги. Благодаря предварително на всички отзовали се :0 Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts