Filip Georgiev Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Здравейте колеги, въпроса ми е дали имате информация къде в София мога да пробвам такъв инструмент? Няма значение дали е електрическа или не, благодаря Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 ъъъъъъъъъ имаш ли някаква снимка, че не мога да се сетя как изглежда?... Цитирай
Filip Georgiev Отговорено Февруари 3, 2011 Автор Отговорено Февруари 3, 2011 (Редактирано) Редактирано Февруари 3, 2011 от Filip Georgiev Цитирай
kmfb Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 Бах, чак на мен ми стана интересно за тва животно: http://en.wikipedia.org/wiki/Viol Цитирай
Filip Georgiev Отговорено Февруари 3, 2011 Автор Отговорено Февруари 3, 2011 Това е виола да гамба, съвсем друго Цитирай
kmfb Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 Значи подведох с линка, сори за което. Ще поясниш ли разликите, ако ти се занимава? Цитирай
Filip Georgiev Отговорено Февруари 3, 2011 Автор Отговорено Февруари 3, 2011 Като за начало виола да гамба е " Developed Late 15th century " а и на нея се свири в позиция като за чело/контра бас А електрическата цигулка с прагчета някъде 5 века по късно така че ;Д Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 при мен имам такава, ама да ти кажа, че прагчетата са инкрустирани в грифа. Аиначе - няма такава цигулка или виола, просто инструментите изключват такива "улеснения"... Цитирай
Filip Georgiev Отговорено Февруари 12, 2011 Автор Отговорено Февруари 12, 2011 Виждайки линковете в подписа ви, това означава ли че цигулката е в софийски? и може ли да се пробва Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 18, 2011 Отговорено Февруари 18, 2011 (Редактирано) да, при мен е в студиото...но прагчетата са по-скоро имплонтирани, т.е. не са релефни. Между другото странно напомня материала и работата на К.Гнатюк... 0878929839р само се обади преди да тръгваш, че да знам. Поздрави! Редактирано Февруари 18, 2011 от VSTi Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 (Редактирано) Най-вероятно си видял такова цигумигу във Mark Wood. доста ексцентричен инструмент и има доста из гугъла по въпроса. На мен лично ми напомня на един наш китарист който свиреше със лък върху струните на китарата. Редактирано Февруари 21, 2011 от BASHMAISTORA Цитирай
Recommended Posts