Fenderous Публикувано Март 30, 2006 Share Публикувано Март 30, 2006 Некой пробал ли е да свири с техника, аналогична на тази на ДОМИНИК ДИ ПИАЦА. Aко можете и искате споделете некои ваши открития и тънкости относно тази tech... Разбира се, предварително благодаря!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Март 30, 2006 Share Отговорено Март 30, 2006 Не знам за техниката му,но пича е абсолютен!Страшен фен съм му! Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goal Отговорено Март 30, 2006 Share Отговорено Март 30, 2006 Трябва да чуеш и учителя му - John McLaughlin. Както казва Miles - "he's the killer". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Март 30, 2006 Share Отговорено Март 30, 2006 Трябва да чуеш и учителя му - John McLaughlin.Както казва Miles - "he's the killer". Учителят му е класика в жанра,няма спор,но на мен лично ме кефи само в акустичното му амплоа (ала "Que Alegria").За джаз,лично в моя учебник има много по-задължителни хора. Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goal Отговорено Март 30, 2006 Share Отговорено Март 30, 2006 Е, той е фюжън музикант... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Март 30, 2006 Share Отговорено Март 30, 2006 И във фюжън учебника ми е същата работа Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Март 30, 2006 Share Отговорено Март 30, 2006 Очакваме включване ПО темата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Март 31, 2006 Share Отговорено Март 31, 2006 Въпрос: Tell us about those periods of what you feel, were of most intense growth as a musician.? Отговор: Honestly, the year between 19 and 20 is when I grew the most, practicing at least 10 hours a day. 1980...one year. Една годинаааааа по около 10-на часа на ден,не е зле. и после защо имал такава или такава техника. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goal Отговорено Март 31, 2006 Share Отговорено Март 31, 2006 във фюжън учебника ми е същата работа за McLaughlin гласувам с две ръце, две уши и две камери на сърцето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenderous Отговорено Март 31, 2006 Автор Share Отговорено Март 31, 2006 Една годинаааааа по около 10-на часа на ден,не е зле. и после защо имал такава или такава техника. Може би не ме разбрахте пичове. Аз не коментирам, какъв музикант е и по колко е свирил, а дали някой от вас е експериментирал с неговата техника и дали може да сподели TIP-s или подходи към този начин на свирене и музициране. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts