Kanara27 Публикувано Март 30, 2006 Публикувано Март 30, 2006 Здравейте. Поразгледах темите из форума(някой да не каже пускаш нови теми, а не си ........., но не открих това което ме интересува) Събрах малко парички и ..... За сега съм се спрял на ямаха(в ниският ценови диапазон съм) поне това което прочетох в темите и . Ще свиря само за удоволствие в къщи - да поясня и без тежки жици ). Вариантите са Pacifica 012, EG112, ERG121U Каква е разликата между първите 2 китари, на мен ми изглеждат еднакви на вид и ттд. - и съответно препоръка м/у тях(3те) или друг вариант. Втори въпрос - термоло - флойд роуз- Каква е разликата между двете поятия(зная за коя част става въпрос и за какво служи но...) освен това единично, двойно заключване...??? Питам най-вече за това за да си нямам проблеми после и да ми кажете коя от евтините китари има най-добро термоло(ако може да се каже добро). Мисля че няма да го използвам често но държа да го има. Благодаря предварително. Цитирай
baitanas Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Добре си се ориентирал.Разликата между първите две китари е в електрониката.112 е с по-добра електроника и съответно с по добър саунд.Ако стиловите ти предпочитания са към по тежкия рок избери третата понеже е с двоини адаптери.Ако не се лъжа май беше с двойни. Флойд роуз заключващо се тремоло може да се използва по-често и по-екстремно без китарата да се разстрои.Щом няма да го ползваш често вземи китара с обикновено тремоло. Ами това е с което мога да ти помогна.Харесай си една китарка и си я вземи. Цитирай
Recommended Posts