r0ck__girl Публикувано Януари 29, 2011 Share Публикувано Януари 29, 2011 Здравейте! Преди време бях писала тук..и някой ми беше казал една програма Free Sound Recorder,с която ще мога да се запиша. Всеки ден се мъча да се запиша,всичко правя както трябва,но самият запис се чува ааадски слабо-микрофона ми е динамичен.Дори като се записвам,не се чува музиката.Всякак пробвах,не става.Иначе помолих една позната да се опита да се запише с нейния микрофон(за скайп) и ми каза,че не се чува слабо.Може би проблема е в микрофона..оф не знам вече...Някой ако знае решение на проблема,да пише... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 Динамичният ти микрофон дали става за микрофонния вход на звуковата ти карта? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 би трябвало да става мисля. провери ли си настройките на нивата на запис и т.н. пробвай със същия микрофон да говориш по скайп (скайпа има опция да регулира нивото автоматично, ако му е включена тази опция). и най вече тая програма я деинсталирай завинаги от компютъра си и потърси в маймунда-та нещо от рода на "Reaper Portable". много лека и лесна програмка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 (Редактирано) Connecting dynamic microphones Cheap multimedia microphones are usually omnirections and will generally sound bad. The problem is that you can't get good resuluults with some soundcard when you connect professional microphone to them (for example Sound Blaster family of soundcards form Pro to 32 have too low -20dBV (100mV or 0.1Volt) to be usable with any professional dynamic microphone). Редактирано Януари 29, 2011 от L.K. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts