rusnaka Публикувано Март 30, 2006 Публикувано Март 30, 2006 Ей, хора, знаете ли къде да си купя твърд куфар за клавира и как са цените? Мерси предварително. Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 Динакорд правят куфари със сигурност! Цените обаче са различни според това колко е голямо/тежко нещото, за което ще ти правят куфар! Ако е 61 клавиша мисля, че под 200 лв. няма да е! :hello: Цитирай
martist Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 (Редактирано) Да в динакорд правят със сигурност, но ако ти е тежък синтезатора ще ти отрежат главата.На мен ми казаха 550 лв. При положение че има един сайт от който може да се поръчат твърди калъфи от олекотен материал (една приателка има за виолончело от този сайт и е много доволна) за двойно по ниски цени с доставка с всичко.Беше ми записан във фаворитите ама нали Бил Гейтс е п.....ст и са се затрили.Тряя се поразтърся или да я питам нея ама незнам кога ще е туй.Като го намеря ще го постна да го има за всички! Редактирано Март 30, 2006 от martist Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 Благодаря Марти! Ще е много добре, ако може да се намери нещо такова, щото аз не съм питал колко ще ми искат Динакорд за Ямахата, ама ако е повече от 300...нямат шанс Предполагам, че ще има и други заинтересовани от подобна възможност :hello: Цитирай
rusnaka Отговорено Март 31, 2006 Автор Отговорено Март 31, 2006 Ужасът е пълен - Звъннах на Ай Джи Ес в Пловдив - и те правят куфари - казаха между 350 и 400лв... Това не е реална цена... Този куфар не струфа повече от 100лв... Цитирай
NoSoul Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Освен ако не ти трябва за превоз виа самолет, не ти трябва твърд кейс. При положение че е точно тоя шит, препоръчвам ти да потърсиш в някоя музикална къща на старо. Земи си нещо пробито и изкобушено - то ше ти излезе 100-тина лв някаде. Цитирай
rusnaka Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Ами смятам че ми трябва, щото клавира струва 2300,не е детска играчка и не искам да му стане нещо при разнасяне. Цитирай
NoSoul Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Клавирите са много по-здрави отколкото си мислиш. А дори и да стане нещо, поправката ще ти излезе 20-тина лева. Един софт кейс би ти свършил чудесна работа. Отгоре на всичко така и така предполагам тежи стабилно, ще го возиш с някакъв автомобил, няма да го разнасяш из градски транспорт. Твърд кейс ще ти трябва ако го превозваш със самолет или нещо такова, кадето ще се джурка с мн багаж. За 500-те лева които ще ти искат за кейс, по добре си купи 1 жигула - тя поне ше те носи и тебе Цитирай
NoSoul Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Не си струва. С твърд кейс става хептем тежко и неудобно за носене. Така и така ще го разнасяш с кола, по добре си вземи мек кейс. 50 кинта е нов... Цитирай
Recommended Posts