emo_tion1 Публикувано Януари 26, 2011 Публикувано Януари 26, 2011 Това е запис на бандата с която свирих преди няколко години. Записът е от репетиция и има съвсем лека компютърна обработка накрая (затихване) за което си има и причина Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 26, 2011 Отговорено Януари 26, 2011 На мен не ми хареса, а най- не ми харесаха вокалистkите и барабаниста... Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 26, 2011 Автор Отговорено Януари 26, 2011 На мен не ми хареса, а най- не ми харесаха вокалистkите и барабаниста... окалистки всъщност няма освен главния вокал, а беквокалистките сме аз и китариста и се пънем яко на тея фалцети, то и затова съкратихме парчето А барабаниста всъщност е барабанистка Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 окалистки всъщност няма освен главния вокал, а беквокалистките сме аз и китариста и се пънем яко на тея фалцети, то и затова съкратихме парчето А барабаниста всъщност е барабанистка Ок, значи да се поправя: вокалистката, която не може да реши в кой регистър иска да пее и звучи като 2 различни човека и барабанистката най-много не ми харесват. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 На мен ми хареса И барабаните и клавишните, но най вече баса Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 28, 2011 Автор Отговорено Януари 28, 2011 Страхотно e,жесток кавър Готино сте си го извадили. На мен ми хареса И барабаните и клавишните, но най вече баса Радвам се, че ви е харесало А относно басиста, за мен беше голяма чест да свиря заедно с него Цитирай
bo_yan Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Объркали сте тук-там хармонията, ама не е толкоз важно Желание щом има.. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 1, 2011 Автор Отговорено Февруари 1, 2011 Объркали сте тук-там хармонията, ама не е толкоз важно Желание щом има.. За да не е 1:1 Цитирай
Recommended Posts