F.I.N.E. Публикувано Март 29, 2006 Публикувано Март 29, 2006 Не знам дали се разбира много това заглавие ама... Та по темата, колеги искам да питам някой с опит с какво разполагат репетиционните в София като барабани, чинели и т.н. за да мога да се ориентирам. Мерси предварително ! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 Обикновено има барабани с педал (кардан само в Княжево май) чинели рядко...крашове никога поне не здрави Цитирай
Katsko Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 F.I.N.E. написа: Не знам дали се разбира много това заглавие ама... Та по темата, колеги искам да питам някой с опит с какво разполагат репетиционните в София като барабани, чинели и т.н. за да мога да се ориентирам. Мерси предварително ! повечето репетиционни са със скапани барабани-тактон,амати и некви тенекета чинели колкото да има,за добри ти препоръчвам на първо четене ем енд ди и бисер в княжево Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Април 4, 2006 Автор Отговорено Април 4, 2006 Мерси на всички ви Понеже ще се свири и с група в София, та да намеря терен ме нагърбиха ! Лошото е, че както и очаквах ще се мъкнат чинели нагоре - надолу ! Цитирай
NoSoul Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Във "Live" имаш цял комплект. Барабаните са Пърл , чинелките(краш, фус и райд) са Sabian. На 2 спирки от двореца на децата се намира. Интересното е че почти винаги е свободна, но пък е малко тесничко там. Педала е отвратителен - носи си педал! 20-10-16/0886-341=666(Павел) В горубляне сет-а е мелез, но пък ти дават да ползваш кардан и не ти се налага да носиш чинели. - 0899877427(Весо) Имаше още една със сет-че Ямаха, но забравих името. Близо до колоните на Ботев. Там също не носиш чинели. Вече има и китаец. - 02/9315986 Цитирай
Recommended Posts