F.I.N.E. Публикувано Март 29, 2006 Публикувано Март 29, 2006 Не знам дали се разбира много това заглавие ама... Та по темата, колеги искам да питам някой с опит с какво разполагат репетиционните в София като барабани, чинели и т.н. за да мога да се ориентирам. Мерси предварително ! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 Обикновено има барабани с педал (кардан само в Княжево май) чинели рядко...крашове никога поне не здрави Цитирай
Katsko Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Не знам дали се разбира много това заглавие ама... Та по темата, колеги искам да питам някой с опит с какво разполагат репетиционните в София като барабани, чинели и т.н. за да мога да се ориентирам. Мерси предварително ! повечето репетиционни са със скапани барабани-тактон,амати и некви тенекета чинели колкото да има,за добри ти препоръчвам на първо четене ем енд ди и бисер в княжево Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Април 4, 2006 Автор Отговорено Април 4, 2006 Мерси на всички ви Понеже ще се свири и с група в София, та да намеря терен ме нагърбиха ! Лошото е, че както и очаквах ще се мъкнат чинели нагоре - надолу ! Цитирай
NoSoul Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Във "Live" имаш цял комплект. Барабаните са Пърл , чинелките(краш, фус и райд) са Sabian. На 2 спирки от двореца на децата се намира. Интересното е че почти винаги е свободна, но пък е малко тесничко там. Педала е отвратителен - носи си педал! 20-10-16/0886-341=666(Павел) В горубляне сет-а е мелез, но пък ти дават да ползваш кардан и не ти се налага да носиш чинели. - 0899877427(Весо) Имаше още една със сет-че Ямаха, но забравих името. Близо до колоните на Ботев. Там също не носиш чинели. Вече има и китаец. - 02/9315986 Цитирай
Recommended Posts