Ronnie Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 хората, които искат да имат абаносови фретборди, а нямат пари да си купят китара с абаносов гриф, като моя милост, може да намерят това видео за интересно: http://www.youtube.com/watch?v=Bk-qlZcmHuU...feature=related чудя се дали начинът, по който действа тоя пич е безопасен за грифа... кажете си мнението...) Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 Ха така, фретборда добре.Сега само остава и да раздуеш, откъде да си намеря махагонов маркер.И ти обещавам, че на всяка чамова дъска, превърнала се в махагон, ще те черпя по бира. Цитирай
Rock Forever Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 От това,което си написал разбрах,че тва е някъв доста магически маркер щом превръща така дървото от едно в друго. Пичът трябва да го е свил от Лили Иванова и за това горката застарява от известно време...само ако знаеше Дънкан Маклауд,горкия... По темата: Ако искаш абаносов фретборд използвай абанос,мисля че трябва да се получи. До колкото прочетох докато прескачах из видеото въпросното нещо е за дървени повърхности,та проблемация не би трябвало да има. Лично аз съм си ограничил рисуването до пикгарда,че лесно се трие след това. Пийс Цитирай
Ronnie Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 е сега не съм толкова глупав, няма как дървото от един вид да стане на друг.. тука говорим за оцветяване на грифа и по точно на фретборда за тези, които са фенове на по тъмните фретборди. Така можеш просто да си поразкрасиш китарката за да изглежда по - яка. хубавото е, че това не се хваща на друго освен дърво, в случая шарките на грифа.. Цитирай
Recommended Posts