peshoy2k Публикувано Март 27, 2006 Публикувано Март 27, 2006 ми не бих казал че е нещо сериозно, записче ей така от нерви за спокойствие, дрънканица http://shirpotreba.data.bg/new/kitarka.mp3 Цитирай
jFog Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 ми не бих казал че е нещо сериозно, записче ей така от нерви за спокойствие, дрънканица http://shirpotreba.data.bg/new/kitarka.mp3 ей ше го зататрузиш ли доДжи мейл-а,че ми се щя да го чуя? п.с. китарата с дист ли е? Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 28, 2006 Автор Отговорено Март 28, 2006 ми не бих казал че е нещо сериозно, записче ей така от нерви за спокойствие, дрънканица http://shirpotreba.data.bg/new/kitarka.mp3 ей ше го зататрузиш ли доДжи мейл-а,че ми се щя да го чуя? п.с. китарата с дист ли е? хаха, щом си рекъл ей ти тука http://www.cmusicforum.com/pi/kitarka.mp3 за теб винаги, иначе ще те разочаровам за жицата @Glacierise супер?! хехе, щом казваш Цитирай
PlamenM Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 Е не с тази тема за хип-хопа и китарата просто се чувствам предизвикан да споделям и така: Сцена първа: Самотен екскитарист се мотае самотно из самотните софийски летни улици. Срещат го двама съученици оооще от началното училище ( около 16 век...). Диалог " Абе ти нали. ъъъъ такова, нещо на китара , ние тука рап група...." , " е да , ама аз рап не отбирам аз таковата класика нещо, джаз, блус, опитвам , пък и китарата крива..." , "абе няма значение, идвай" Сцена втора: Студиото на Спайдер рекордс: Тонрежисиора умилено посреща китариста с китка бели хризантеми - " Ти, скъпо мое момче си първия които внася музикален инструмент тук". Китаристът гледа леко объркано и глупаво , обаче после влиза в час и схваща че трябва да прави гив ми файв с всеки които влезе... Сцена трета: Китариста понеже не е свирил от бая време и си забравя един кабел от процесора към пулта ( за кубе дори не смее да мисли)...Почва драма зад пулта - кабел,ама, защо пък точно кабел , и сега как , ами, чакай сега...Тогава един кибичещ рапър решава да помогне...виждайки че китариста държи ами какво друго , елетрическа китара, предлага " Пич, защо не дойдеш по близко до микрофона, може да се чува така..." Завесата милостиво пада.... и това е резултата ХИП ХИП- пък и ХОП Групата се казваше Хората от Гетото.... Обаче в крайна сметка има много кадърно направени хип хоп неща по света и като аранжимент и като идеи. Друг е въпросът у нас кои се занимават с това Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 28, 2006 Автор Отговорено Март 28, 2006 с китка бели хризантеми баница немаше ли Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 28, 2006 Автор Отговорено Март 28, 2006 ето какво изрових също цикъл, качеството не е мн добро http://shirpotreba.data.bg/fuckin%20jazzy-01.mp3 принципно трее да е фънки-джази, ама се чува по-скоро фъкин-джази Цитирай
PlamenM Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 с китка бели хризантеми баница немаше ли може и да е имало , обаче аз бях толкоз стреснат от urban cultura style че не попитах..пък и бях единствения в стаята без ланец 100грама плюс НО има и друго..тъпото че заради банда 14годишни келеши , една музика която като всяка друга музика заслужава уважение придобива етикет "елементарна".... в крайна сметка Майлс Дейвис през 80те е повлиян и от хип-хопа, Аеросмит правят страхотен дует с Рън Ди Ем СИ, Марсалис, саксофониста, има парчета с рапъри..изобщо има заряд и там..да не говорим че един най яките музикални филми който гледах през последните годиние е 8 миля... Цитирай
goal Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 е да ама невинните хип-хопъри от 80-те нямат нищо общо с днешните бандюги Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 28, 2006 Автор Отговорено Март 28, 2006 хехе, ми така де, тия дни гледах едно шоу на Крис Рок, там оня разпрааше как жените се кефили на ритъма и нищо друго, оня рапира да ти го..... в.... лапни ми..... разкарай си дебелия задник и др такива, а ония се кефят и денсят , което ми напомня когато ТАТУ бяха известни по столичните клубове и бяхме с една компания, пускат Я сешла с ума ( незнам така ли се пише, но знам какво значи ) и две от компанията: Еееее тва е нашата песен и отидоха на дансинга Цитирай
jFog Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 Пешо, много универсални ритмите и за хоп стават де И готино звучи и тоя премудулирания бас отзаде можеше с дист да се изсвири PlamenM-е не се свяля нещо таз хава..дава грешка някъде по трасето,почва да се сваля но после дава грешка. Инъче Хип Хоп с китари...... :inlove: Цитирай
PlamenM Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 Пешо, много универсални ритмите и за хоп стават де И готино звучи и тоя премудулирания бас отзаде можеше с дист да се изсвири PlamenM-е не се свяля нещо таз хава..дава грешка някъде по трасето,почва да се сваля но после дава грешка. Инъче Хип Хоп с китари...... :inlove: Понеже хипа пък и хоп има сравнително монотонна хармонична и ритмична структура, това дава свобода да свириш разнообразно отгоре в модален стил...от друга страна дори в повечето рап ритми се усеща суинг пулсацията, е вярно с малко агресивна каса, но пък си я има.. моите злополучни опити с рапа са качени в гмаила с лабел PlamenM Цитирай
Recommended Posts