BASHMAISTORA Публикувано Януари 14, 2011 Публикувано Януари 14, 2011 Първо- За много години на всички съфорумци, с пожелание за здраве и много професионални успехи! Дано този пост не се сметне за реклама, но реших да ви представя един сравнително нов и леко неизвестен софтуерен аранжор. Става въпрос за Varranger2- това чудо е подобие на LiveStyler и ОМВ-10. Предимствата(поне тези които успях да видя) са: Доста приятен и удобен интерфейс, добра работа със по-слаби РС-та, бърза редакция на стиловете и подреждането им във папки за по-удобна работа. Работи със стилове на Ямаха. Недостатъци: На първо място поставям цената, която никак не е малка 700 лева, за демо е нужно да се свържете със създателя и да почакате известно време за персонално демо, всяка една промяна във хардуерната конфигурация прецаква програмата. Леко дразнещо е поведението на този програмист със постоянните въпроси -от къде си научил за програмата и дали не искаш да си я купиш. Не подържа друго освен Windows. Има си форум със доста подробни описания и т.н. При интерес, предполагам се досещате как да намерите сайта П.п. Лично аз съм впечатлен от този софт и се надявам скоро някой да му намери и лекарство, защото със тази цена не бих си помислял за друго Цитирай
dlkoko Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 е ми супердано го излекуват по бързо Цитирай
Recommended Posts