Jump to content
Българският форум за музиканти

Модел Flying V


borilcheto

Recommended Posts

Еми в сайта на РФ (тук) точно за твоите 600 лева пише, че ти я дават и с калъф, който калъф ако е на Jackson си е далавера, защото калъфите на нестандартните форми на Jackson са скъпи - последно като питах ми казаха сума над 100 лева, а такъв калъф определено би могъл да ти потрябва - най-малко за уроци. Казвам ти, ако все още не си избързал да купиш да го имаш в предвид. Според сайта същото се отнася и за останалите JS32 модели.

Препоръчвам ти Jackson за твоят случай и ако не ти е удобна или нещо не ти харесва, не се притеснявай да си избереш друга, няма да сбъркаш - останалите форми също са яки и свирят еднакво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във вразка с това, че King V е неудобна заради мястото на жака в горното "крило" - ето 2 снимки, на които се вижда, че този проблем е коригиран : щрак - щрак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Явно имат един акъл :) - без да се опитвам да обиждам :)

 

Към автора : За новак, при ел. китарата не знам дали е много удачно да си взимаш плаващо тремоло (флойд), даже въобще за тремоло (говоря от личен опит). Има RR форми с фиксиран бридж, поне ще ти е по-лесно с настройката! Ако все пак си решил да взимаш с тремоло е хубаво да попрочетеш темите из форума за да си наясно какво те чака!

 

Поздрави!

Герги

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно знае какво иска и търси, затова не е наша работа да се бъркаме в избора му в случая - тремоло, форма на китарата и производител. Също така, за това свидетелства и факта, че не го е посочил като обект на темата в своите коментари. Друг факт е, че никъде не е написал какъв е опитът му с китарите. Той си взима решението сам за себе си и ако има нещо - нека попита тук или на място в магазина, безплатно е, а и ние ще му отговорим, не виждам смисъл да тръгваме да му се обясняваме с няколко хода напред.

 

А относно подписите ни - явно хората, които знаят какво искат от музиката и вече са го намерили, си личат от далече :greenangel::punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BigJav-овете се намират и през 10 планини та в 13-та ....

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.