Grace Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Хей,знам,че въпросът е супер тъп,обаче не мога да си сменя струните на класическата китара..т.е.смених ги но не са достатъчно затегнати и китарата ми постоянно се разстройва.Исках да питам колко точно трябва да са отвъртени ключовете и как точно да се вържат струните горе.Ако на някой му се занимава,нека ми помогне Цитирай
checho Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Добро утро Защо, след като НА ТЕБ не ти се е занимавало достатъчно, си се захванал изобщо с тази работа? http://www.google.bg/search?hl=bg&q=ho...q=&gs_rfai= не вярвам да си поразгледал резултатите тук и все пак да не си се справил... Да не говорим че из раздел китара също има на няколко места, т.е. не си погледнал и из форума успех \/ Цитирай
peterko Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 (Редактирано) въпроса ти не е тъп за това, че не можеш а за това че не си викаш сам неволята !!! чичо ти Гугъл ги знае тия въпроси и отговаря ... П.п. - Аз лично правя един друг начин на връзване на магарето. нещо като двойна осморка (същото което прави тоя пич само че още веднъж го усуквам) и няма мърдане. Редактирано Януари 8, 2011 от peterko Цитирай
7thString Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 ^ Не знам ама видеото, което си постнал е всичко, което НЕ трябва да правим - Тряя да има няколко навивки на възела долу - Горе няма никакъв смисъл от възел, но има нужда от няколко намотки, които да се застъпват - Струните се сменят една по една за да не натоварваш грифа Общо взето пича е яко зле Цитирай
Recommended Posts