blowbg Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Здравейте и честита нова година.Искам ако може да ми кажете всякакви подробности свързани с акустичната китара,защото мисля да си вземам.200 лв максимум ми е лимита.Искам да знам кои марки са добри с какви струни да свиря,ще ходя и на уроци но най -вече искам да свиря с преятели по купони и нещо много важно нямам си и на представа от музика даже и нотите не знам.От варна съм Цитирай
Pepi01 Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 за тия пари е все тая... Във Варна има магазини, отиди, пипни и си харесай. И най-добре вземи с теб все пак някой, който да разбира Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 (Редактирано) Мииии, попречети половината теми из подфорум "Китара" с тематична насоченост: акустични китари, марки, "за" или "против" и те така ... Поздрави! Герги Редактирано Януари 7, 2011 от Георги Тотев Цитирай
doviciozo Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Yamaha F310 наскоро я гледах някъде за 215 лева.За тези пари май няма по добро. Цитирай
Recommended Posts