KMisunderstood Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Ами да- Tony Royster e един от най-добрите студийни музиканти. По много показатели превъзхожда някои от именитите си колеги. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Да ама му е писнало от свирене и сега е зъболекар! Голям праз! Няма значение дали си добър важно е да се кефиш на това, което свириш и да се усъвършенстваш, но само до толкова,че да не загубиш интерес! Иначе е тъпо! Бонам е искал да бъде звезда и е имал някакво нечовешко его и това го тласкало напред, невевроятен барабанист! Вече има значение дали си говорим за творци или за барабанисти! Барабанисти-independent (чикиджии) колко щеш малко са останали тези, които не се стремят да бъдат звезди! Brad Wilk и Danny Cаrey са такива без да са стари кучета! А,че класиката си е класика няма спор! Цитирай
bulby Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Бе той Тони след като сме го гледали, как на 12 години сдухва дори някои от най-добрите барабанисти, на 20 години е нормално да реши да пробва с нещо друго Май само Делян спомена Саймън Филипс. Любим фюжън барабанист, много ми харесва стилът му... Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Май само Делян спомена Саймън Филипс. Любим фюжън барабанист, много ми харесва стилът му... И не само fusion бих добавил!!! :D Цитирай
Angry Samoan Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 KEITH MOON - The best Rock Drummer ever!!! Matt Cameron, Bill Ward, Tim "Herb" Alexander, Dave Grohl, Scott Asheton, Sean Kinney, Chad Smith, Brant Bjork Цитирай
KMisunderstood Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Keith Moon!!! Bill Ward!!! Chad Smith!!!!!!!!! Ама Dave Grohl???И аз много си обичам Nirvana, но той според мен е на съвсем посредствено ниво! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Хехе... може да съм много зле, ама не знам и 15% от имената дето казахте... имам чувството, че и вие си нямате представа кой е Animal Taylor нали поздрав: Motorhead - Ace of Spades haha Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 абе много ми е интерестно къде оставихте Jeff Porkaro и Elvis Jones или пък Garibaldy ~Модерирано от The Crow -моля,ако можете пишете на кирилица~ Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Dave Grohl mediocre? For more information turn to the last QOTSA album! Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 За още повече информация - албумът на Пробот. Дейв Грол е Там Горе. Само това мога да кажа. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 няма ли някой,който да обръща внимание на groov-a ? :think: ~Модерирано от The Crow-моля ,ако може пишете на кирилица~ Цитирай
KMisunderstood Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Признавам, не съм слушала Probot. Съдя за стила и уменията му само от изявите му в Nirvana. Следва, че той или се е правел по неизвестни причини на елементарен, на моменти некомпетентен барабанист, или, по-вероятно, е работил много и се е развил много добре като музикант. Радвам се. Paliev The Butcher, защо ми говориш на английски? Не, не се заяждам, просто любопитствам. Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Ама Dave Grohl???И аз много си обичам Nirvana, но той според мен е на съвсем посредствено ниво! Ееееееееееееееееееее-как си могъл да го кажеш... Кощунство... Цитирай
KMisunderstood Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Ами ето успях. След продължителни усилия на волята и след внимателно преценяване на риска да ме линчувате, успях! ;-))))))) Цитирай
MDFk Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Май само Делян спомена Саймън Филипс. Любим фюжън барабанист, много ми харесва стилът му...ако бях дошъл до този топик по-рано това щеше да е първото име което щях да напиша - заедно с това на Портной..Филипс рулз!!много ме кефи. Цитирай
Recommended Posts