tocata Публикувано Март 23, 2006 Share Публикувано Март 23, 2006 Приатели, от къде мога да дръпна Sibelius pls. спешно е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Март 23, 2006 Share Отговорено Март 23, 2006 Audionews Пиши ми и ще ти пратя код за покана ако искаш. Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Март 23, 2006 Автор Share Отговорено Март 23, 2006 Audionews Пиши ми и ще ти пратя код за покана ако искаш. Владо Владо-велик мерси френде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Март 24, 2006 Share Отговорено Март 24, 2006 Audionews Пиши ми и ще ти пратя код за покана ако искаш. Владо прати на мене една за аудиофарм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Март 24, 2006 Share Отговорено Март 24, 2006 Audionews Пиши ми и ще ти пратя код за покана ако искаш. Владо прати на мене една за аудиофарм За първи път чувам за Аудиофарм,братле!Съжалявам Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tetzi Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Сибелиус може да се изтегли от Линкос, чрез торент. Някой знае ли как да прехвърля част от нотен текст от програмата Сибелиус в текст от Майкрософт Уърд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Април 11, 2006 Share Отговорено Април 11, 2006 (Редактирано) Сейфваш във формат EPS. Отваряш с Photoshop ili Corel Photo Paint. Дроп-ваш необходимият ти пасаж. Сейфваш като .jpg. Отваряш Word. Import pictures. Успех! Ако има проблем - пиши ЛС. Ако ми изпратиш файла мога да ти го направя. Влад Редактирано Април 11, 2006 от Vlad Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Април 11, 2006 Share Отговорено Април 11, 2006 http://www.audiofarm.cc чувал съм че е доста по добре от аудионюз, обаче няма влизане без покана Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mandalay Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 Не знам от кога, но днес като проверих се оказа че http://www.audiofarm.cc/ вече не съществува. А и аз бих помолил за една покана за Audionews. Предварително мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts