karapetkov Публикувано Март 23, 2006 Публикувано Март 23, 2006 Интересува ме как да вкарам банките на инструменти като Colossus и въобще всякакви .nks банки в Kontakt 2.0 самплера. Тия инструменти са базирани на Kompakt, което се води май орязане версия на Контакта? Опитах да го направя това, ама в контакта само ми излизат като отделни Wav-чета, а не като готови отделни инструменти-сетове. Някой да знае врътката? Благодаря. Цитирай
Glacierise Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 Абе сички инструменти ги има като .nki файлове. Тях зареждаш в Контакт-а. А Colossus не е осакатен, не се коси Ебаси животното е тва! Евала на EWQL. Цитирай
karapetkov Отговорено Март 29, 2006 Автор Отговорено Март 29, 2006 къде са тия нки файлове, не са ли нкс? Цитирай
karapetkov Отговорено Март 29, 2006 Автор Отговорено Март 29, 2006 Nema gi be bate, tva nekvi presetove li sa, ima samo nks i dxi plugina i nekvi readme-ta. Цитирай
Glacierise Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Е отдавна съм го пробвал, ама мисля, че така беше. Зачети хелп-а освен. Цитирай
karapetkov Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Мога ли да те помоля нещо, щото не намирам директорията с .нки файловете и на инсталационните дискове. Трябва да има някаква директория от рода "Instruments", там при теб, в която са всичките .нки файлчета. Само тази директория надали е по-голяма от 3-4 мегабайта, дали не може да я архивнеш в един Рар и да ми я пратиш. Само тя ми трябва... в този живот . Плийз. Цитирай
Glacierise Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Е, разкарал съм го отдавна Не се понася лесно на хард-а това Цитирай
Recommended Posts