vanboy Публикувано Януари 1, 2011 Share Публикувано Януари 1, 2011 (Редактирано) Реших да си я поръчам,но ме притеснява малко дали ще имам проблем с обратния резонанс,когато включа ефект..примерно драйв или нещо по-твърдо?Иначе ми харесва звука и-гипсънски,както и това,че ще вади и звук близко до акустичния. Мисля да я поръчам на братчеда от щатите-вероятно това е най-добрия вариант-да ми я прати оттам. Ето линк: http://guitars.musiciansfriend.com/product...itar?sku=513357 Редактирано Януари 1, 2011 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Януари 1, 2011 Автор Share Отговорено Януари 1, 2011 (Редактирано) Колеги,ако някой е свирил на такава китара,нека сподели наблюденията си.Благодаря! Тука намерих едно "скучно"клипче на някакъв джасмен. Редактирано Януари 1, 2011 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Януари 1, 2011 Share Отговорено Януари 1, 2011 "Нещо по-твърдото" го остави за тежките китари. Ако братчеда ще я праща приготви пари за мито и ДДС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Януари 1, 2011 Автор Share Отговорено Януари 1, 2011 "Нещо по-твърдото" го остави за тежките китари.Ако братчеда ще я праща приготви пари за мито и ДДС. Някой ми каза,че ако ми я прати като подарък,ще се спести някой лев.После по банков път да му я платя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Януари 2, 2011 Share Отговорено Януари 2, 2011 Не винаги минава номера с подаръка- митницата може пак да я оцени по каталог- , а веднъж ако го направят слагат и ДДС и мито... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Януари 2, 2011 Автор Share Отговорено Януари 2, 2011 Благодаря ви. Явно най-добре ще е да се възползвам от форумните опции за покупки от "Томан"....друг е въпроса дали ще се спра на тази китара..но засега тя води в списъците ми.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flame Отговорено Януари 2, 2011 Share Отговорено Януари 2, 2011 Можеш евентуално да вземеш Hagstrom Viking -съдейки по едно демо от guitarworld китарата се справя добре с по-тежки ефекти, въпреки, че се ползва основно за блус/джаз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Януари 2, 2011 Автор Share Отговорено Януари 2, 2011 (Редактирано) Да,интересувах се и за тях..даже разглеждам един вариант на стар "Викинг"-оригинален шведски -иска малко козметика,но съм чувал,че оригиналните "HAGSTROM" били невероятни.Сегашните са китайски,но четох от западни форуми,че били доста добри. Всъщност аз като че ли искам от една китара всичко-от полуакустичен звук до твърд,но явно няма да стане..иска си няколко китари) Редактирано Януари 2, 2011 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Voodoo_MetaL_PK Отговорено Януари 2, 2011 Share Отговорено Януари 2, 2011 Честита нова година съфорумници! На батко ми приятел е бил в Щатите и батко ми му е дал пари за някакъв скъп амп да му го купи и да му го прати.Когато стоката пристигнала на митницата в България, митничарите питали батко ми колко струва ампа и той отанчало не знаел какво да им каже.После им казал 45 лева..тия гледали, гледали, пулили се и в крайна сметка батко ми платил някви смешни пари уж за мито или нещо такова.Лично нямам наблюдения върху китарата, изглежда old school тип, успех с покупката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Януари 3, 2011 Автор Share Отговорено Януари 3, 2011 Честита да е на всички. Voodoo,реших,че е по-добре да си купя направо от магазина,че тия братчедски истории мноо криминални ми се видят след коментарите тука..) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts