Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Питането ми е следното, понеже - ДА- знам че е имало подобни теми, но в никоя от тях не открих душевното спокойство и удоволетворение

та питането ми е понеже имам огромното желание да си зема некъф Миди Адаптър за китарката ми и вместо да се мъча да изсвирвам сички щуротии през Миди Клавиатура (щото ся да си говорим честно, зор ми е да свиря на пиано.... хич ме няма когато требе изсвиря нещо по сложно, а па ми писна да наслагвам като гламаф) та искам адаптър за китарката че да мога да си я шибна у саунд картата (както процедирам с миди клавиатурата) и да си управлявам ВСТтата на ПЦто... но до колкото съм запознат ми трябва нещо което да ми преобразува сигнала - което е ок... обаче не изгарям от желание да се бръкна 5-700 еуро за тея джиджафките на Роланд примерно, не за друго ми шото те са тарикатски ма ако ше свириш лайв да имаш звуци и други яки фийчърс... ама мен си ми трябва просто за вкъщи да си записвам, та питането ми е , има ли някаква опция за някакъв такъв преобразувател, който просто и чисто И САМО да си преобразува сигнала , без да има педали за управление и 15 000 банки в него и кви ли не там още глупоти които да доведат до трицифрената му еврова цена....

Харе със здраве

Евгени

Отговорено

Пичове, благодарско и на двама ви, ама това грам не ми върши работа, изгледах купчина видеа и ревюта и единственото нещо което му куца е че е монофонично и повече от един тон не лови, а то ако е за да свиря по един тон и да и ги наслагвам нещата.... то същото го правя и с миди клавиатурата ми сега....

верно супер е некфо простичко за употреба и без да ти требет милион други глупости, ама на мен ми е нужна възможността да лови интервали,акорди и секфи щуротии :icon_shithappens:

Ако се сещате за някаква друга опция/вариянт ще бъда мнгоо благодарен!

Харе със здраве