MysticalPianoPlayer Публикувано Декември 25, 2010 Публикувано Декември 25, 2010 Здравейте, ползвам Kawai Q-80EX и имам доста парчета, направение с него. Проблема е, че когато искам да пусна някое от тях компа те ми излизат в така нареченият формат Ex Song с файлово разширение .SGX и не мога да ги ползвам. Знаете ли начин, по който да мога да ги префорамтирам в Standart MIDI File ? Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 Не ставаше ли конверта със самия сикуенсър?След като чете SMF би трябвало да има опция за съхранение с разширение .mid. Цитирай
MysticalPianoPlayer Отговорено Декември 26, 2010 Автор Отговорено Декември 26, 2010 Проблема не е в това, че не могат да се конвертират от Ex Song на SMF, а в това, че след това компютъра не може да прочете конвертираното парче чрез секуенсъра. Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 27, 2010 Отговорено Декември 27, 2010 Проблема не е в това, че не могат да се конвертират от Ex Song на SMF, а в това, че след това компютъра не може да прочете конвертираното парче чрез секуенсъра. Проблемът май е,че не четеш упътването(ако нямаш такова-извинявай,дай някакви данни и ще ти го пратя).На страница 9 ясно е описано как да сейфваш готовите файлове,просто ги запазвай като SMF и няма да имаш грижи. Цитирай
MysticalPianoPlayer Отговорено Януари 14, 2011 Автор Отговорено Януари 14, 2011 Проблема не е в сейфането, а в това, че компютъра после не ги чете ... Цитирай
rodji Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 С кой плеър се опитваш да четеш тези файлове?Аз например ползвам ROLAND VIRTUAL SOUND CANVAS а също така NOTATION PLAYER.И със двата нямам проблеми.Опитай,ще останеш доволен. Цитирай
Recommended Posts