ams'fu Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Първо се извинявам, че клепам в друг раздел, обаче в Новини не мога да пускам теми. Същността на темата е следната. Става въпрос за София , тоест мероприятието ще се проведе тук, в 33 СОУ "Св.София" Още не се знае точната дата, ще бъде към края на Януари 2011, като началото ще е между 11 и 13 часът. Понеже имаме голям недостиг на ентосиазирани желаещи за участие. Пускам темата, като търся всякакъв вид творци , независимо какво творите..или на какво свирите. Добре дошли са Китаристи, Дръмъри - все още нямаме.. А бе цигулка , виола , мандулина - всичко което търси изява и има желание е добре дошло. Благотворителната "Акция" се организира за това момиче - http://www.help-eli.org/ като ние - които се заехме с това.. нямаме нищо общо с нея, освен това, че сме съпричастни спрямо нейното полужени. Също така сме Непрофесионалисти ... Аз свиря на китара от 1 година г/д като адекватно мога да издрънкам 2 песни ... както и да е , не се бутам за участие ако успееме да запълним програмата с по-опитни хора. ако ли не - се налага. Имаме басист на моето ниво, и 2 ма скилнати китаристи. Ако представлява интерес за някой, можете да пишете лично, да се доразбереме, сработиме и в крайна сметка да помогнем. Участието е на добра воля - тоест никой няма да има лична материална облага от него. Всички събрани средстава, ще бъдат пратени на банковата сметка на момичето. Благодаря за отделеното време ! Цитирай
Johnyy Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Еми виж са .. от люлин съм .. имам китара знам там около 20 песници .. обаче кубе нямам ;D до края на януари ще съм си взел но 20 вата за концертче не знам дали ще е достатъчно силно Цитирай
Recommended Posts