Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Качвам още един кавър, този път на едно от най-добрите соло изпълнения ( според мен ). Имам обаче един проблем за който споменах и преди, но за жалост никой не помогна. Проблемът е следния : когато включа китарата в лап топа през колоните нищо не се чува, никакъв звук. Когато записвам също не се чува.Бърниках по всички настройки, но пак нищо. Имам и програма Camera Assistance в която също има настройки на звука но пак нищо не става. Даже като си пусна обикновен микрофон също не се чува през колоните. Схемата е следната : Yamaha EG112 - KORG ax3g - lap top. Има един преходник който е от моно кабела на китарата към стерео на лап топа (малък чинч ), програмата за запис е Adobe Audition, но според мен проблема е много тънък и направо полудявам като не го намирам. Интересното е, че на друг лап топ китарата си върви и през колконите си се чува всичко. Благодаря предварително както за мнения по този проблем, така и за критики към самото изпълнение ( като се има предвид, че не чувам какво свиря е пълно с греши :) ), а и към самото видео което сътворих с някаква идея ама не я казвам. Поздрави на всички и весели празници!!!! :nono: . Ето го и кавъра

Отговорено

Привет . Кавъра е доста добър и по-важното е ,че си успял да пресъздадеш настроението от самата песен.

Проблема който изпитваш е също така и мой проблем. Опитвам се да намеря решение от пет месеца със различни настройки и т.н. Опитах какво ли не и нищо не излиза. Бих ти помогнал ако намеря решение. Поздрави.

(Новата година - със здраве)

Отговорено
Привет . Кавъра е доста добър и по-важното е ,че си успял да пресъздадеш настроението от самата песен.

Проблема който изпитваш е също така и мой проблем. Опитвам се да намеря решение от пет месеца със различни настройки и т.н. Опитах какво ли не и нищо не излиза. Бих ти помогнал ако намеря решение. Поздрави.

(Новата година - със здраве)

Благодаря и за пожеланието и за мнението относно кавъра. Забравих да спомена, че си инсталирах Guitar FX Box или нещо такова :girl_witch: . Та идеята ми е, че през тази програма китарата се чува ! Пробвай и ти за да видим дали проблема пак ще го имаш! Честита Коледа!