мегатон Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 Честито настъпващото Рождество Христово ! с ,,Тиха нощ,свята нощ'' ''Тиха нощ,свята нощ'' На всички музиканти и съфорумници успехи,здраве и любов! Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 28, 2010 Отговорено Декември 28, 2010 Браво! Чудно е станало! :thumbs_up: С кого си направил песента? Кой я пее? Китарата в началото страшно ми напомня като звук на звука на китариста на Carpenters. Весела Коледа и Щастлива Нова Година и на теб!!! Цитирай
мегатон Отговорено Декември 28, 2010 Автор Отговорено Декември 28, 2010 Браво! Чудно е станало! С кого си направил песента? Кой я пее? Китарата в началото страшно ми напомня като звук на звука на китариста на Carpenters. Весела Коледа и Щастлива Нова Година и на теб!!! Благодаря! Сам си правих песента, както,звук и свиренето на китарата, със скромното ми вокално участие,Щастлива Нова година!!! Цитирай
Recommended Posts