jordanp Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 Имам няколко PDF файла на аранжименти за кавал, мога ли с някакъв софт да препиша нотите и да чуя как звучи изсвирването? Знам, че няма да е същото, но целя мелодията да се доближава до колкото може до оригинала, т.е. софта да предлага избор от знаци. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 На колежката програмата не я познавам, но Guitar Pro ще ти свърши работа: http://www.guitar-pro.com/en/index.php Започнала като китарджийска програма за учене, предлага възможност да си напишеш нотите и да си избереш инструмент, който да ти ги изсвири Има всички знаци, силно настройваема е. По принцип е платена, но се намира версия във всеки торент сайт. Успех ! Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 (Редактирано) ако ще преписваш нотите, практически с всеки секвенсер става да чуеш с някакъв инструмент нотите.... Обаче , както Вяра ти написа, Финале или Сибелиус имат опции за сканиране на pdf файлове, т.е. не се налага да пишеш. Естествено не са толкова елементарни за разцъкване...А колкото до Гитар про, май няма такива възможности, защото това не е софтуер за писане на ноти. Поздрави! Редактирано Февруари 3, 2011 от VSTi Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 ако ще преписваш нотите, практически с всеки секвенсер става да чуеш с някакъв инструмент нотите.... Обаче , както Вяра ти написа, Финале или Сибелиус имат опции за сканиране на pdf файлове, т.е. не се налага да пишеш. Естествено не са толкова елементарни за разцъкване...А колкото до Гитар про, мисля че няма такива възможности, защото това не е софтуер за писане на ноти. Поздрави! Цитирай
Recommended Posts