Brandon_Lee Публикувано Декември 16, 2010 Публикувано Декември 16, 2010 Здравейте, полу-колеги!По принцип съм бас-китарист за това сме полу-колеги :Р!Но сега имам нужда от помощ от китарист имам една стара акустична китара, която ми е на сърце и много искам да свиря на нея!Наскоро я изрових от тавана.Та всичко е ок само и трябват нови ключове!Та да попитам от къде и какви ключове мога да взема за тази китара и естествено да не са от най-скъпите все пак е само за да си свиря малко в нас!И още един въпрос - това черното дръвце м/у струнника и дупката трябва да е нещо като бридж нали?Та от него би трябвало да се влияе мензурата нали?То е подвижно и се чудя как да го наглася?Какво е разстоянието от магаренцето горе до бридж-а и като го наглася дали да не го залепя или да го оставя подвижно?Много въпроси изсипах и ще съм много благодарен ако някой може да даде съвети!Благодаря предварително и весели празници на всички! P.S. Oт Пловдив съм. Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Декември 16, 2010 Автор Отговорено Декември 16, 2010 Видях едни ключове в един Он-лайн магазин KHS за 5 лв.Та някой ако ги е пробвал да сподели дали да ги взимам или някакви малко по-скъпи? Цитирай
V3n0m Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Взимаш китарата и отиваш в първия музикален магазин там ще ти намерят подходящи ключове Цитирай
Recommended Posts